01
Νοέ

SYNTAX IT Group Awareness Event Series

 Χολαργός, 01 Νοεμβρίου 2021 

 // H SYNTAX συνεχίζει από το 1984 στην Ελλάδα και στον Αραβικό Κόλπο την ενημέρωση της αγοράς με τη χορηγία συνεδρίων αλλά και με τη διοργάνωση μιας σειράς εξαιρετικών εκδηλώσεων στις οποίες με τη συμμετοχή πρωτοπόρων διεθνών ΙΤ Vendors και πελατών της, μεγάλων επιχειρήσεων, παρουσιάζει καινοτόμες ΙΤ λύσεις και σύγχρονες βέλτιστες πρακτικές. 

Στο πλαίσιο ενημέρωσης της αγοράς η SYNTAX φροντίζει να αναδεικνύει και στοιχεία του Ελληνικού πολιτισμού και διοργανώνει μια σειρά παρουσιάσεων στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, με αφορμή την εμβληματική αρχαιολογική έκθεση «ΚΑΛΛΟΣ. Η Υπέρτατη Ομορφιά». 

Την αυλαία των εκδηλώσεων θα ανοίξει στις 16 Νοεμβρίου η SYNTAX, στο ανακαινισμένο καφέ του μουσείου, σε συνεργασία με την ROCKET SOFTWARE, με θέμα «Εκσυγχρονισμός Legacy Εφαρμογών», ενώ στις 8 Δεκεμβρίου, στην ειδικά διαμορφωμένη Private Gallery του μουσείου η SYNTAX θα φιλοξενήσει την CYMULATE με την παγκόσμιας φήμης, αυτοματοποιημένη λύση Penetration Test. 

Στο τέλος των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί private tour των προσκεκλημένων στην περιοδική έκθεση «ΚΑΛΛΟΣ. Η Υπέρτατη Ομορφιά». 

Στόχος της εταιρίας είναι μέσα στους επόμενους μήνες να διεξαχθούν περισσότερες εκδηλώσεις ενημερωτικού χαρακτήρα που θα προσθέσουν ποιοτική πληροφόρηση και αξία σε κάθε επισκέπτη.  

H SYNTAX IT Group με περισσότερα από 37 χρόνια διεθνούς παρουσίας στην παροχή πρωτοπόρων λύσεων στον τομέα της πληροφορικής παραμένει δυναμικά δίπλα στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τόσο οι επιχειρήσεις, όσο και οι οργανισμοί εντός και εκτός συνόρων, ανταποκρινόμενη στις συνεχείς τεχνολογικές εξελίξεις. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, στον Αραβικό Κόλπο και στην ΕΕ, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες και software σε μεγάλες επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων Τραπεζικοί, Ασφαλιστικοί και Εμπορικοί όμιλοι, και οργανισμοί Τηλεπικοινωνιών, Ενέργειας, Μεταφορών και κοινής ωφέλειας.  

Η εταιρία εξειδικεύεται στους τέσσερεις πυλώνες της Ψηφιακής Εποχής  DevOps, ITOM, ITGRC & DM/BI, επενδύοντας αδιαλείπτως σε λύσεις που θα προσφέρουν επιπρόσθετη αξία σε κάθε επιχείρηση. // 

Μάθετε Περισσότερα